Turbo- Clean Vloerwisser

Glanzend schone vloeren in een handomdraai, met het BiBBi ‘turbo draai –en sproeisysteem’. Iedereen die hem probeert is gelijk verkocht, hij is ideaal!!

Reinigt met alleen water,  maar indien gewenst kan reinigingsmiddel worden toegevoegd. Geen gesleep meer met een emmer water, heerlijk. De steel is voorzien van een waterreservoir met indicatie: vul de steel eenvoudig met 0,5 liter water, wat meer dan voldoende is om een grote verdieping te reinigen.

Druk op de knop bovenin de steel om de dweil van water te voorzien, u bepaalt zelf het vochtgehalte. De rubberen beschermring aan de bovenzijde voorkomt dat de steel valt als deze tegen de muur wordt gezet.

De vloerdweil
Deze vloerdweilen zijn hoogpolig met dichte vezels. Ideaal voor alle vloeren voor het hele huis. De witte vloerdweil voor droog en nat gebruik (neemt goed stof en vuil mee). De blauw/witte vloerdweil voor de minder gladde vloeren en hardnekkig vuil.

Vooral als je huisdieren of kleine kinderen is het super gemakkelijk als je deze Turbo Clean Vloerwisser bij de hand hebt.

Prijs
Vloerwisser + twee vloerdweilen –  €83,95
Vloerdweilen zijn ook los te verkrijgen – €14,95

Al onze producten staan ook in de brochure.

Heb je een vraag over de vloerwisser? Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.